Boek: Het speelveld van de Chief Commercial Officer

Bij Atos zijn de Customer Management-collega’s van Financial Services er in geslaagd gezamenlijk een uitstekend boek te schrijven: “Het speelveld van de Chief Commercial Officer, omgaan met dillema’s”.

De keuzes die de Chief Commercial Officer (CCO ) maakt, worden beïnvloed door de omgeving waarin zijn organisatie opereert. Trends en marktontwikkelingen kunnen nieuwe kansen bieden, maar ook omslaan in bedreigingen. De wijze waarop de CCO met deze uitdaging omgaat is bepalend voor de manier waarop de commerciele organisatie voor de toekomst wordt klaargestoomd. Atos Consulting heeft relevante marktontwikkelingen gekoppeld aan vijf dilemma’s. Vraagstukken die zij heeft geanalyseerd tegen de achtergrond van de huidige tijd en specifieke kenmerken van financiele dienstverlening. De relatie tussen theorie en praktijk wordt hierbij zichtbaar door interessante voorbeelden en per dilemma twee cases te presenteren.

De nevenstaande figuur toont de vijf dilemma’s waarmee menig CCO in min of meerdere mate is geconfronteerd of die hij in de toekomst wellicht het hoofd moet bieden.

Op www.speelveldcco.nl is veel meer informatie te vinden. Hier volgen alvast ook wat bewegende promo-beelden:

propaganda!abonneer je op de rss-feed rss feed