Wel online, niet aan het bloggen

De reguliere bezoekers hebben het ongetwijfeld gemerkt: de afgelopen weken is er minder frequent gepost op dit weblog. De redenen:

  1. allereerst ben ik gegrepen het microblog-virus (vooral Twitter, maar ook Jaiku en Numpa), waar redelijk wat tijd in gaat zitten
  2. een aantal (leuke) zakelijke activiteiten waar meer tijd in ging zitten dan verwacht
  3. de opkomst van Facebook, wat ik (profiel) momenteel zie als een serieuze concurrent voor zowel MySpace als LinkedIn, omdat er slim gebruik wordt gemaakt van externe applicaties en het minder leeftijdsgebonden lijkt dan Hyves.
  4. daarnaast mijn hobby-project: www.stadion-nieuws.nl. Een weblog gericht op verzamelaars van voetbalartikelen, met als afgeleide doelstelling traffic naar mijn eBay-winkel genereren, waar ik het overtollige deel van mijn eigen verzameling verkoop (stapsgewijs). Leuk en leerzaam project, ook omdat ik flink wat nieuwe dingen tegenkwam: eBaywinkels, WordPress, AdWords.

Komende tijd zal ik weer meer communitygerichte artikelen plaatsen.

Technorati tags: , // propaganda!abonneer je op de rss-feed rss feed