Nr.76 (!) van de 100: update

medium_MF_logo.2.jpgOp Marketingfacts is een overzicht te vinden van de beste marketing & communicatie blogs van Nederland, verzameld in een heuze Top 100.
“De lijst wordt maandelijks samengesteld op basis van de Google Pagerank, de stemmen van Marketingfacts-leden en de waardering van de initiatiefnemers van de lijst. Hierbij wordt een transparante weging gehanteerd.”

Propaganda is nu te vinden op plaats 90 76, ruimte voor verbetering zal ik maar zeggen. Goed om te zien dat Blinkz!, het weblog dat ik startte bij Paul Postma Marketing Consultancy en dat na mijn vertrek enthousiast werd overgenomen door Arjan Haring, Bram van Essen en Hugo Koopmans, op een respectabele 32e 20e plaats staat. Zij krijgen één van mijn stemmen, evenals Frankwatching, Mediaonderzoek.nl en Brickmeetsbyte. Marketingfacts is als samensteller zelf uitgesloten van deelname (evenals Upstream), waardoor het overzicht in mijn optiek twee toptien-weblogs mist.