FacilitatingCompany: Workshops met Resultaat

Welke manager droomt niet van “grip” op zijn business, mooie rendementen, succesvolle projecten, tevreden klanten en samenwerkende medewerkers? Gefaciliteerde workshops zijn het ideale middel om vanuit de kracht van een groepsproces (meer) grip te krijgen op al je businessvragen, variërend van het ontwikkelen van een visie, het vinden van innovaties tot het verkrijgen van richting en overeenstemming in businessplannen.

Dat gaat niet vanzelf. Veel hangt af van de kwaliteit van de facilitator (onder meer inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid, kennis en ervaring met werkvormen, communicatievaardigheden en groepsdynamica) om een groep managers en/of medewerkers naar het beoogde eindresultaat te leiden.

Faciliteren van workshops is een vak.

Daarom vraag ik je speciale aandacht voor Facilitating CompanyFacilitating Company is een nieuw netwerkplatform, waarbij 10 zeer ervaren facilitators (waar ik er een van ben) van workshops al hun kennis, kunde, ervaring en netwerk over het faciliteren van workshops bijeen hebben gebracht om onze  klanten (nog) beter te kunnen ondersteunen in het vinden, beantwoorden en uitwerken van hun belangrijkste businessvragen.

Een externe facilitator biedt meerwaarde.

Onze klanten maken gebruik van onze facilitators  om meer rendement uit hun business te halen, om zelf vrijuit te kunnen meepraten, om geen rompslomp en zorgen over logistiek en planning te hebben, omdat vreemde ogen nu eenmaal dwingen, om meer rendement te halen uit de schaarse tijd van hun medewerkers en collega’s en om samen de beste keuzes te maken.

Experts met een wereld aan ervaring.

Onze facilitators hebben samen meer dan 2.000 verschillende workshops tot uitstekende resultaten begeleid. Iedere facilitator is in staat om het beste uit een groep te halen, met ieder groepslid als enthousiast ambassadeur, vooraf en achteraf. Altijd met en voor de klant.

Altijd samen naar het beste resultaat.

Ga naar www.facilitatingcompany.nl voor meer informatie over:

  • welke businessvragen voor onze klanten beantwoord zijn?
  • welke oplossingen gevonden zijn?
  • welke facilitators daarvoor verantwoordelijk waren en
  • wat we nog meer voor u kunnen betekenen?

Om ons (nog) beter te leren kennen, bieden we 50% korting op de eendaagse workshop draaiboek businessplanning 2012, waarmee je een goede start maakt om je businessplanning 2012 te verbeteren.