Ben nu ook aan de tweets met "Twitter"

Tsja, ook ik ben voor de bijl gegaan. Sinds donderdag heb ook ik een twitteraccount (http://twitter.com/lbroekman) en plaats ik van tijd tot tijd berichten over waar ik mee bezig ben. De inkomende berichten (collegabloggers, nieuwsberichten en enkele fictieve vrienden) lees ik in Gtalk, wat ik recent weer tot leven heb gebracht. Nadat ik bij een klant werd aangespoord te gaan MSN’en binnen de afdeling waar ik als interimmer werkte (wat daar gebruikelijker is dan een mail to all (en dus een live.nl account moest aanmaken)), had ik zoiets van “dan Gtalk ook maar weer de lucht in”. Komt dus nu weer goed van pas.

Verder laat ik mijn weblogposts automatisch plaatsen in Twitter, kan ik vanuit FoxyTunes mijn muziekkeuze delen en verder … zie ik wel wat ik ermee blijf doen. Wat me wel opvalt in die paar uur tijd dat er flink wat berichten over en weer gaan plus dat het echt wel een apart kanaal is, in die zin dat er nieuwe informatie wordt gedeeld die niet noodzakelijkerwijs op een blog of ander medium terecht komt.

Technorati tags: , // propaganda!abonneer je op de rss-feed rss feed