Congres "Van Web 2.0 naar Enterprise 2.0"

Op 21 november aanstaande organiseert Heliview Conferences de eerste editie van het congres Van Web 2.0 naar Enterprise 2.0. Dit congres, met als ondertitel De nieuwe rol van internet binnen uw organisatie, focust volledig op het toepassen van Web 2.0 in de zakelijke omgeving (Enterprise 2.0). Het congres is voor eindgebruikende organisaties geheel gratis te bezoeken en vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Expert- en praktijksessies
Tijdens het congres worden in diverse expert- en praktijksessies het antwoord gegeven op vragen als ‘hoe groeit u naar een Enterprise 2.0?’ en ‘hoe zet u Blogs, Wikis en Instant Messaging in om een goed gesprek met uw klant te hebben?’. Onder de experts bevinden zich (mijn goede vriend en reden van dit bericht) Dr. Rene M. Jansen (Universiteit van Amsterdam) en Wim Scheper (Universiteit Utrecht). Onder andere ABN AMRO, de Politie en Kobalt nemen de praktijkcases voor hun rekening. ABN AMRO geeft inzicht in de meerwaarde van het investeren in 3D werelden zoals Second Life en de Politie past Web 2.0 toe bij het oplossen van misdaden. Ook de businesspartners van het congres (IBM, Deloitte, Imtech, Microsoft, Sogeti, Kapow en Winkwaves) brengen hun expertise over de buhne via diverse sessies.

Rod Beckstrom – The Starfish and the Spider
De keynote van het congres wordt ingevuld door smaakmaker Rod Beckstrom (www.beckstrom.com). Beckstrom is een alom gerespecteerd High-Tech ondernemer, auteur, inspirator en topspreker. Beckstrom is zeer succesvol in het opzetten van nieuwe ondernemingen en het veranderen van bestaande organisaties door middel van zijn creatieve ingevingen en krachtige concepten.Hij is co-auteur van de bestseller The Starfish and the Spider: The Unstoppable Power of Leaderless Organizations. In zijn een uur durende lezing gaat hij in op gedecentraliseerde netwerken ten opzichte van centrale netwerken, Web 2.0 en Enterprise 2.0.

Het congres Van Web 2.0 naar Enterprise 2.0 staat onder de bezielende leiding van trendwatcher, Twitteraar, columnist en ondernemer Vincent Everts. Zijn betrokkenheid bij dit congres zorgt naast een professionele en kritische kijk op de ontwikkelingen, voor de nodige kleur tijdens deze enerverende dag.Aanmelden kan via www.heliview.nl/conferences.